Support

Помощен център

Ръководство

обратно

Изтриване на изображение в основната страница на обекта.

 

1.Влезте в режим “Редакция на обект”.

 

2.Ако желаете да изтриете дадено изображение го маркирайте и натиснете бутон "Delete". Така изтривате изображението от страницата , нo не и от системата. Ако натиснете бутон “Insert/ Edit image” от Toolbar-а, ще видите , че изображението все още присъства в "Directory Browser - а".

 

3.Ако желаете да го изтриете напълно от системата, маркирайте го в "Directory Browser - а" и натиснете иконата за изтриване .