Print

Външна реклама

Външната реклама е едно от най-експресивните и динамично развиващите се средства за рекламиране.През последните няколко години рекламистите стават все по-изобретателни в начините на поднасяне на този вид реклама, макар че обикновено хората свързват външната реклама с многобройните билбордове и трансперанти, които ни заобикалят....и не случайно това е така.

Външната реклама се е превърнала в елемент от околния свят, от ежедневието и с темповете, с които се развива става все по-трудно за рекламодателите да се откроят от конкуренцията и да привлекат вниманието на потребителите.
Реална случка – човек споделя:”...обичам сутрин да пия кафето си на терасата, но панорамата ми е ...един билборд.Всеки ден го гледам, през определен период визиите му се сменят и така вече три години. Днес наблюдавах двама работници, които сменяха платното.

Замислих се и установих, че за тези три години, не мога да възпроизведа нито един образ от всички онези реклами, с които съм споделял утрото си.Странно нали...”
Напротив - просто все по-често се натъкваме на реклами, които много си приличат, и като визия и като послания.В повечето случаи те са продължения на мащабни рекламни кампании, които ни засипват от телевизионния ефир, пресата, на мястото на продажба.
Въпреки, че някои от тях са много атрактивни, ако не изпитваме нужда от продукта, който те представят ние ги заличаваме от паметта си за да не „претоварваме системата” ...освен ако не видим нещо, което да ни докосне, независимо как.
Дали чрез визията, посланието, нестандарната форма, необичайни материали на изработка или пък мястото където са поставени, нещо което да събуди любопитството ни и желанието за покупка. 

Дори и тези реклами не остават вечно в съзнанието на потребителя, това е невъзможно, но в момента когато са ви нужни е по-добре да заложите на този подход.
Такива реклами се стараем да предлагамена клиентите си...стига те да са отворени към новаторство.
Толкова за идеите.
В материално отношение предлагаме цялата гама от рекламоносители и услуги , касаещи външната реклама – от винилни платна и трансперанти,конструкции за калкани,височинен монтаж на платна ; транспортна реклама – облепяне на фирмени коли или градски транспорт, изработка на рекламни табели, светещи и несветещи, обемни букви,неонова реклама, 3D фигури от стиропор, изработка на флагове,цялостни екстериорни и интериорни решения, рисунки с графити и др.