Print

Печатна реклама

Ранните  и прояви датират от 17 век в Англия когато в седмични издания започват да се появяват първите обяви и рекламни карета.

В днешни дни печатната реклама е далеч по-многолика, с по–големи възможности за реализация както в графично, така и в полиграфическо отношение.Съвременните технологии представят богата гама от мастила, хартии и картони, машини и техники за печат и довършителни дейности.

В материалния си вид печатната реклама е продължение на корпоративната идентичност, независимо дали е свързана с конкретна кампания, чрез която желаете да промотирате на момента или с изработката на фирмени рекламни материали, които да използвате за по-дълъг период от време, затова е важно тя да следва вашия имидж.

Разбира се в основата на всеки проект е заложена концепция, която да направи рекламата РАБОТЕЩА, както и атрактивен дизайн с максимално въздействие върху всеки един от потенциалните ви клиенти.

Възможностите на печатната реклама са многобройни, това което ги обединява е, че можете да ги поднесете директно на мястото на продажба, съответно в ръцете на потребителите.

Предлагаме ви дизайн и изработка на флаери, брошури, дипляни, каталози, поздравителни картички, покани, CD обложки, пликове, папки, визитки, торби – хартиени и PVC, печат върху текстил, печат върху салфетки, прибори и подложки за хранене, менюта, промо/ дневни менюта, service sets – сапуни, шампоани, шоколадчета, кибритчета и други възможни носители, стилно поднесени в опаковки, носещи Вашата идентичност.

 

Сувенирна реклама

Тук възможностите за рекламен носител са толкова, колкото въображението ви позволява.Пазарът е богат на разнообразие от сувенири, с които да изразите рекламното си послание.

Ако пък въображението ви се простира отвъд традиционните сувенири, можем да изработим за вас индивидуален проект за оригинален рекламоносител. И като завършек - висококачествена рекламна обработка – сито и трансферен печат, преге, лазерен гравир, които ще придадат уникалност на вашите рекламни сувенири.

 


Широкоформатен печат

Широкоформатния печат е своеобразно съвременно продължение на печатната реклама, предназначено за по-голяма аудитория.Предимствата на този вид реклама е, че със сравнително по-ниски разходи за реализация се обхваща по-голяма група от потребители. За разлика от директната реклама с печатни материали, тук таргетирането е малко по-сложно, тъй като целевата група несъзнателно се разширява и критериите на подбор се „размиват” ...но едва ли това може да бъде недостатък на широкоформатната реклама, напротив - съизмерено с разходите ефективността ѝ не отстъпва пред тази на други видове реклама, стига да презентирате продуктите или услугите си достатъчно интелигентно и достъпно.  
Все по-често сме свидетели на нестандартни решения дори в най-обикновените билборди, с които се сблъскваме ежедневно.
Можем да ви помогнем да се откроите в динамичната картина на всекидневието, не само навън, но и на мястото където работите, дори у дома.  

Освен познатите ви формати – дизайн и изработка на пана за билборд, трансперанти и банери, предлагаме широкоформатен печат върху текстил и мокет, индивидуален дизайн и печат на тапети, подова графика, печат върху твърди повърхности – PVC плоскости, стъкло и др.