Company

Профил

Малко предистория...


Компанията работи в сферата на дизайна и рекламата от 2001 година.
Скоро дипломирали се маркетолози и програмисти решихме да вложим знанията си в едно ново начало, което се разви и до момента работи успешно. 
Първите стъпки на фирмата са предимно в областта на уеб дизайна и програмирането.На по-късен етап, търсенето наложи развитието на компанията и в останалите измерения на рекламата, които сега предлагаме.Сега ...млади,но вече с опит, амбициозни, но не на всяка цена. 
Обичаме горещото кафе в началото на деня , хубавата музика по време на работа и чувството за хумор на колегите и клиентите.  
Зареждаме се от професионализма във всяко негово измерение. 
Всеки проект е предизвикателство за по-високо ниво на професионално обслужване, както по отношение на концепция и графично изпълнение, така и относно технологична реализация.


Подхождаме индивидуално към всеки клиент, спрямо потребностите и възможностите му. Следваме една формула – персонално внимание, креативност и новаторство доколкото клиента и проекта позволяват, оптимизирани срокове на работа.Считаме, че есенцията на нашата професия е да правим РАБОТЕЩА реклама, затова подхождаме първо като маркетолози и след това като дизайнери.

Динамиката в професионалната сфера налага непрекъсната адаптация към променящата се среда на пазара на рекламата. Следим теченията в потребителските нагласи, развитието на медиите, тенденциите в дизайна, технологичните новости в областта на печата, уеб разработките и софтуера.
Компанията планира да предложи на клиентите си все по-голям обхват от услуги – фотозаснемане и обработка на панорамни снимки, сценография  на TV и радио реклама, заснемане и обработка на кратки рекламни видеоклипове, медия планиране, разработка на цялостни маркетингови стратегии, проучвания и анализ, софтуерни разработки.

 


Дали при нас ще намерите всичко – едва ли, но ако не можем да ви помогнем, няма и да ви подведем... И бихме ви посъветвали как да постъпите. Съветите са безплатни.