Company

Company
Goonys Creative Studio е създадена през 2001 година и оттогава функционира като рекламно студио с широк спектър на предлаганите услуги, като тенденцията е да се внедряват новости според търсенето.
Динамиката в професионалната сфера налага непрекъсната адаптация към променящата се среда на пазара на рекламата.
Следим теченията в потребителските нагласи, развитието на медиите, тенденциите в дизайна, технологичните новости в областта на печата, уеб разработките и софтуера.
Можем да предложим на клиентите си пълно рекламно обслужване, както и редица услуги, свързани с дизайнерската ни дейност.Маркетингово обслужване

Маркетингът като наука навлезе в България малко след дните на прехода, но прехода от науката към реалното приложение в целия му смисъл все още не е осъществен.Често се говори и пише за маркетинг, но реално българските фирми, които имат действащи маркетингови отдели се броят на пръсти, а останалите са филиали на чужди компании, където опитът и стратегиите се внасят отвън и се пригаждат за нашите пазарни условия.
/Често/Някои/ определят маркетинга като излишен лукс, но истината е, че голяма част от бизнес решенията са всъщност маркетингови стъпки и ако те се правят стратегически, последователно и аналитично, успеваемостта е до голяма степен гарантирана.
За малкия,частично и средния бизнес подръжката на маркетингов отдел е финансово неоправдана и може би не без причина, но затова пък тук можем да ви помогнем с целеви маркетингови планове и стратегии, статистически и маркетингови изследвания и анлизи, консултации, изграждане на цялостна маркетингова концепция както и предложения как да я реализирате успешно.Консултации
Ако сте наш клиент и имате нужда от професионален съвет във връзка с настоящ или бъдещ проект ще го получите безвъзмездно. Консултациите, обвързани с проекти, по които студиото работи не се заплащат от клиента, а са неразделна част от работния процес . Консултиране относно дизайн, медии, технологично изпълнение и др., касаещи външни проекти /разработки на трети лица/ се извършват за сметка на поръчителя/клиента.

Уеб дизайн

Проектиране и изграждане на уеб сайтове - корпоративни, с обществена цел , за електрона търговия, покупка на домейн и хостинг, консултации, подръжка и update, регистрация в търсачки и портали, анализ на статистиката и системен мониторинг, разработка на offline site.

допълнителна информацияIT реклама
Интернет е необятна платформа за рекламна изява, в която съотношението цена/излъчване е много по-ниско спрямо останалите електронни медии.
Най-популярните портали покриват основните потребности на интернет посетителите от новини, развлечения, тематични форуми, обяви и други комуникационни инструменти, което ги прави изключително посещавани и рекламата в тях е обосновано ефективна.
Освен тях популярност имат и дискусионните портали/форуми/, тематични портали и др., подходящи за таргетирана реклама в IT пространството.
Предлагаме на клиентите си анализ на потребителския профил, подбор на рекламна среда,медия планиране, изработка на банерна реклама,подръжка на кампанийни игри,мониторинг и анализ на кампанията.Мултимедия
Мултимедията е съвкупност от аудио-визуални продукти и услуги, които са в тясно взаимодействие помежду си и съвместно създават интерактивна виртуална реалност. Това дава незаменими преимущества при презентирането на компании, продукти и услуги, визуализирането на обекти и процеси и спомага за увеличаване на продажбите. Продуктът , който предлагаме е с висока степен на ефективност, качествена и професионална изработка - до носителя и самата опаковка.

допълнителна информацияПанорамни снимки
Панорамните снимки набират все по-широка популярност освен в професионалната , но и в любителската фотография. С рекламна цел те ще ви послужат да представите не просто галерия от снимки в определена последователност, а изградена виртуална среда, в която потребителя е свободен да се “разхожда” в избрана от него посока.В този смисъл панорамната снимка, комбинирана с подходящо preview създава интерактивност, която потребителите все по-често търсят и оценяват като предимство.
Разработка и дизайн на корпоративна идентичност
Корпоративната визия или така наречения “бранд” е доста широко понятие, често и погрешно интерпретирано, но в най-общи линии можем да кажем , че това е лицето на компанията, начина , по-който иска да бъде възприета от потребителите.
Много фирми разчитат на гръмко име или спорадични високобюджетни кампании и все пак не могат да постигнат желаната разпознаваемост сред останалите марки.
В основата на добрия бранд стоят професионално проектирано лого /и мото/, както и придружаващите ги фирмени атрибути - плик, бланка, папка, визитка, CD и други.
Отделяме изключително внимание на тази услуга, тъй като на нейния резултат се базират всички следващи форми на рекламна изява и процес на изграждане и налагане на марката на пазара.

допълнителна информацияПечатна реклама
Печатната реклама остава най-разпространената засега форма на рекламиране.Тя е изключително многолика по същността си - чрез формат и приложение, чрез носител и предназначение, като форма и послание. Основно предлагаме широкоформатен печат, приложим за вътрешна и външна реклама, офсетов и дигитален печат - всякакви видове печатни материали с ограничен формат до 100 см/от визитката до продуктовия каталог, канцеларски материали, менюта и пр./, ситов и трансферен печат за текстил и сувенирно брандиране.
Предимствата на печатната реклама е, че общото въздействие може да бъде постигнато освен чрез професионален дизайн, но и чрез съвкупност от технологии, носители и материали, които допринасят за естетичния вид на крайния продукт.От всички видове реклама печатната остава една от малкото, в които потребителя има реален допир с рекламния продукт, като по този начин се създава усещане за материалност на рекламата.Външна реклама
Като цяло външната реклама се асоциира предимно с широкоформатния печат , изработката на светещи несветещи рекламни табели , транспортната реклама, брандирането на офиси и витрини.Основното и предимство е , че достига до голям брой потребители, без съществена необходимост от предварително таргетиране, което я прави изключително удобна за както за локални така и за мащабни рекламни цели. Предлагаме пълната гама от услуги - широкоформатен печат върху различни медии, както стандартните винилни бордове включително и солиден спектър от нови носители - текстил, мокет, канаваца, подова графика, директен печат върху твърди плоскости, стъкло и др., изработка на всякакви рекламни табели и външни и вътрешни рекламоносители, светещи и несветещи надписи, неонова реклама, облепяне на транспортни средства, витрини и др.